Actuem, reflexionem: És el moment

27 nov.

Demà dissabte, al Palau de la Música, Compromís presentarà la seua candidatura a les Eleccions Generals, una candidatura que encapçala el grandíssim Joan Baldoví. Gran com a persona, gran com a valencianista i gran com a diputat. Ell, sens dubte, serà un gran portaveu d’eixe grup parlamentari valencià que anem a conformar al Congrés dels Diputats.

En este blog, concebut com un espai de reflexió, m’agradaria compartir amb vosaltres un document que en el seu dia vaig compartir amb els consellers i conselleres nacionals del BLOC. És l’informe que vaig presentar com a Secretari General en el Consell Nacional del passat 12 de setembre i que aporta dades i claus que crec que s’han de saber per a debatre qüestions futures i, per damunt de tot, construir eixe valencianisme que ja és possible i que tant necessita el nostre País.

INFORME SECRETARI GENERAL CN 120915

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter