Temps de responsabilitat

14 febr.

Amigues i amics:

Com havia anunciat, em presente a primàries per la circumscripció de València on espere comptar amb la vostra confiança i suport. El proper dissabte 16 de febrer, a les 12:00 h., al Trinquet de Pelayo de València, vos convide a un senzill acte on podrem trobar-nos, raonar i compartir idees sobre el nostre projecte i els reptes que ens esperen a les pròximes eleccions.

Considere les primàries com una fórmula per incrementar la participació i l’empoderament de la ciutadania en el projecte de Compromís. També, la millor manera de configurar una llista de persones preparades i amb experiència al servei del país per aconseguir el màxim recolzament electoral. Una candidatura que ha de competir amb eficàcia en la pròxima campanya i garantir un grup parlamentari que done suport de qualitat als nostres càrrecs municipals, en govern o oposició, al govern de la Generalitat, als nostres parlamentaris al Congrés i Senat o a Europa.

Perquè amb el canvi hem encetat un nou temps de responsabilitat. Tenim deures, com a persones i com a moviment polític. Tenim obligacions amb el país, amb Europa i amb el món. És la meua vocació de servei, és el compromís del valencianisme amb la nostra ciutadania, allò que ens obliga a estar a l’alçada i donar el millor en cada moment. Així ho he fet des de la responsabilitat institucional que he portat avant. Amb transparència, amb bona gestió, dignificant la institució, recuperant-la per al poble valencià.

Em presente perquè tinc plena voluntat de treballar, crec que estic capacitat i vull continuar defensant les polítiques valentes de Compromís i servir als objectius del valencianisme polític i del meu país.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter