Cooperació, multilideratge i relleus

14 febr.

Acabe de presentar la meua candidatura per formar part de la llista a la circumscripció de València. Quan vaig manifestar la meua voluntat de concórrer al procés de primàries es va especular si disputaria a l’actual Síndic del grup parlamentari, Fran Ferri, la capçalera de la circumscripció. Ara, formalment, puc fer públic el meu recolzament a la seua candidatura que significa, per a mi, moltes coses.

La primera, que hem de posar sempre en valor el treball dels companys i companyes. Fran ha fet una excel·lent tasca com a Síndic. Sé com és de difícil, perquè jo també ho he estat. Aprofite per reconèixer la dedicació dels nostres càrrecs municipals, parlamentaris i equips d’assessoria. Estem ací perquè s’ha defensat amb molta dignitat l’encàrrec dels electors i electores.

La segona, que el nostre moviment, el del valencianisme progressista, ha de donar exemple de cooperació, multilideratge, de relleu i de saber situar les millors persones en el lloc i en el moment adequat. Sense eixa intel·ligència mai hauríem assolit les fites i la representació que ara ompli les institucions.

Ara toca fer campanya i l’ha de liderar qui ha liderat, cada ple, cada sessió de control, la política en majúscules que s’ha fet. A mi, em va correspondre dirigir les Corts i crec que ho fet amb dignitat i desitjant que les meues companyes i companys puguen estar ben orgullosos del meu treball, d’haver contribuït a la regeneració de la institució. Em presente perquè encara puc aportar moltes més coses al nostre projecte.

Sempre he defensat que el país necessita d’una estratègia, que el meu partit la necessita, que si sabem jugar la partida la podrem guanyar. La gran partida, la del valencianisme polític progressista. Ara toca donar el suport a Fran i a tots els candidats i candidates. Com el vaig tindre quan vaig rebre eixe encàrrec. Endavant!

(Foto: Biel Aliño).

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter