Noves fites i nous reptes per al valencianisme

13 gen.

Dissabte passat celebràrem el Consell Nacional del BLOC, un Consell importantíssim on analitzàrem els grans resultats que hem obtingut en les eleccions generals del 20 de desembre. El valencianisme polític està en el seu millor moment històric, un fet que he constatat en el meu informe de gestió que vaig defensar al Consell Nacional i que compartisc ací amb tots vosaltres. Les darreres notícies que ens vénen des de Madrid no són massa bones, encara que no hi ha res tancat. És clar que els partits centralistes, els que sempre ens han negat el pa i la sal al Poble Valencià, també faran tot el possible per silenciar eixa veu valenciana al Congrés que seran els homes i dones de Compromís i la resta de companyes i companys que hem configurat la candidatura de És el Moment. En el meu informe al Consell Nacional ja n’advertia que si “ERC i CDC tenen dificultats tècniques per assolir el seu grup parlamentari (no arriben al 15% en la província de Barcelona), els valencians haurem de superar un obstacle polític: l’oposició de la dreta centralista i de certs sectors del PSOE”.

Malgrat tot, el BLOC té un repte importantíssim en 2016, el se Congrés Nacional en el qual ja estem treballant. La Comissió Organitzadora del Congrés, així com les persones triades per a les diferents ponències tenen una gran tasca per davant per preparar eixa important trobada del valencianisme polític que celebrarem els dies 21 i 22 de maig. Totes eixes reflexions están al meu informe de gestió, que compartisc ací amb tots vosaltres.

Informe CN Enric Morera 9 gener 2016

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter