Un País que ja anem fent. Arriba l’hora del canvi

7 gen.

resized_AAD_1118Amics i amigues, companyes i companys de Compromís:

L’hora del canvi que hem esperat durant molts anys, el tenim a tocar de les mans. El somni de molta gent, el motiu pel qual moltes persones han dedicat part de la seua vida, arriba. Sí, durant els pròxims mesos també seran milers les persones que ens ajudaran, que participaran amb nosaltres. I volem preparar-nos perquè eixe canvi no dure uns quants dies o setmanes. És un projecte que és més que un nou govern per a la Generalitat o els ajuntaments al mes de juny de 2015. Tenim davant una gran oportunitat: canviar el País per fer-lo més nostre.

Personalment tinc decidit, des de fa molt de temps, que el meu paper ha de ser el de la planificació del canvi, treballar perquè el canvi arribe a tots els racons i perdure en el temps. Preparar les pròximes eleccions com una gran festa a la qual convidarem a milers i milers de valencians i valencianes. De tota condició, de tots els sectors, de totes les edats. Organitzarem un canvi valencià que ens retorne la dignitat com a poble, recupere la decència per a la vida pública i done un futur de vida digna a totes i tots. On també és fonamental que assentem les bases per consolidar Compromís. Poble a poble, de baix cap a dalt.

Per això, us anuncie, una vegada aprovat el reglament pel Consell General, que em presentaré per encapçalar la candidatura de Compromís per la circumscripció de València on hem de traure un grandíssim resultat. I, com no podia ser d’una altra manera, dir-vos que done el meu suport a Mònica Oltra en la seua voluntat de ser la candidata a la Presidència de la Generalitat. Sap que té tot el meu suport, el meu aval des de l’agraïment per totes les coses que significa per al futur del nostre país. Ho faig també perquè així enfortim transversalment Compromís com una plataforma on totes les persones poden participar sense mirar la seua procedència i tenen les mateixes oportunitats. Un camí que s’ha de fer a poc a poc, al ritme adequat, però que ja és imparable.

Des d’eixa responsabilitat compartida, entre persones i formacions, farem un equip potent de projecció pública i dinamització interna que ens ha de portar al major dels èxits. De fet, i com a millor mostra, el treball conjunt al grup parlamentari els darrers anys, ens situa com l’opció que millor defensa els interessos dels valencians i valencianes, amb les cotes més altes de valoració. Una percepció que també és real i possible gràcies a l’actuació dels nostres col·lectius i càrrecs públics.
Des de sempre, he concebut la política com una gran cooperativa i no com una competència entre persones. Ara més que mai. Ho he demostrat sempre, buscant la unió, quan hi havia dificultats i en els millors moments, trobant consensos per assolir la millor solució. Ara us demane humilment el vostre aval personal per ser candidat. I també la vostra ajuda durant els mesos vinents on, si actuem bé, marcarem l’agenda política dels pròxims vuit o dotze anys.
Arriba un temps que ja és un poc nostre, un País que ja anem fent. Arriba l’hora del canvi.
Una forta abraçada.
Enric Morera

@enricmorera
emorera@corts.es

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter