Millorar Compromís

14 nov.

XWS_1434

Tenim un objectiu: fer política per construir un país just, solidari i lliure. Un objectiu que hem heretat i hem de deixar millor que el vàrem rebre. Que són el meu repte, la cosa per la qual vaig decidir participar en la solució dels problemes de la gent de manera activa. Com moltes persones que conec.

Una aventura que durant el camí ens ha aportat nous companys i companyes amb els quals hem decidit compartir somnis. Escoltant-nos, aprenent mútuament, complementant-nos. On de vegades no estem d’acord i ho discutim si cal, respectant-nos. On es para el rellotge perquè no hi ha mai ni guanyadors ni perdedors, hi ha processos enriquidors. M’agrada més compartir, associar-me, teixir complicitats, construir. Tindre sempre una visió positiva del futur.

Gràcies a Compromís tinc més amigues i amics que mai, tinc més persones amb les quals ajudar-me a créixer, a ser més feliç i a fer més felicitat, la de cada dia. La dels més desafavorits, la de les persones que no tenen més que un somriure. Que volem que siga el nostre.

Hui estic content, especialment content. Perquè som més forts que ahir com a grup. El dia 22 de novembre el Consell General de Compromís decidirà democràticament sobre els Reglaments de Primàries a Corts Valencianes i Municipals. També sobre la constitució de la Federació de Compromís. És un pas important que de segur no deixarà a ningú al 100% satisfet. Arribat a aquest moment, com sempre, prendré la decisió més oportuna sobre la meua candidatura, pensant en el País i en el projecte. Perquè hem fet d’una situació a resoldre, una gran fortalesa. La mateixa que ens va dur a crear aquesta criatura que ja camina sola. El somni continua viu.

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter