No deixarem que ningú es quede fora

2 març

10393548_967122276651011_577847900404063157_nEl passat dissabte vam viure una festa molt important per a Compromís, vam celebrar el nostre Consell General i proclamàrem les candidatures. En eixe acte, massiu, ple de la bona gent del país, de la gent treballadora, que vol canviar les formes de fer política i que vol dignificar les nostres institucions, vaig dir que front al model de la corrupció, ruïna i crisi total que representa el PP, l’alternativa valenciana és Compromís. Per això, ens hem de preguntar en que què pot fer Compromís per les persones, les famílies, les associacions, pel nostre poble i per l’autogovern i vaig proposar un pacte de Compromís amb la societat, un nou contracte polític i social de la coalició amb la ciutadania basat en el nou valencianisme del segle XXI.

Eixe nou valencianisme del segle XXI, eixe nou contracte, es basarà en el treball per a rescatar persones, en la recuperació de la nostra autoestima com a poble i en l’incentiu de l’economia productiva, la del valor afegir i no especulativa. Som un projecte polític sense intermediaris, ni de cap comitè central, ni federal ni de cap plató de televisió. Nosaltres no rebem ordres, ni esperem a ser designats perquè nosaltres som Compromís, un projecte nostre, valencià, que mira el món des d’ací, amb orgull de ser valencians i valencianes en un món global. Un projecte solidari, integrador. No deixarem que ningú es quede fora.

Compromís continuarà reivindicant un nou model de finançament que no es perjudique i una inversió pública territorialitzada suficient. Els hi recordem que ens deuen més de 25.000 milions d’Euros, 14.000 en infrafinançament i 11.000 en inversió territorial, i treballarem per fer possible el concert econòmic responsable.

I sabem que podem i anem a fer les coses ben fetes. Compromís ho farà bé, molt bé, ens refarem com a poble i podem demostrar-ho, ja ho estem fent a molt Ajuntament on governem… I podem exhibir unes bones pràctiques i bona governança pública. Hui ací en tenim un bon exemple, tota la bona gent de Compromís, la millor gent del País.

Com no, he de donar les gràcies a tots els candidats i candidates de Compromís, per donar la cara pels vostres poble i ciutats. Pels vostres veïns i veïnes. Nosaltres donem la cara, no ens amaguem, fa molts anys que treballem amb humilitat, esforç i tenacitat, caminant entre la pols com ens augurava el nostre gran poeta Vicent Andrés Estellés, però ara arribem a l’oasi, arriba el canvi imparable i potent. Arriba Compromís.

 

I a eixos candidats i candidates els hi dic que som un gran equip i deixeu que vos diga una cosa: traurem un gran resultat. La gent ens veu i sap que no venim del no res.  Sap del vostre treball, i presència i vull que sapigueu que m’implicaré al vostre costat. Al costat de les candidatures municipals. I m’implicaré per a vertebrar un Compromís en cada poble, barri o ciutat….propiciant un creixement, sumant de forma Intel·ligent, amb un missatge d’esperança i il·lusió. I vull dir als que dubten, que les portes de Compromís estan obertes i que volem continuar cooperant  i sumant noves energies, que les necessitarem per alçar el nostre país, el PAÍS VALENCIÀ, un país de dones i homes lliures en una terra habitable.

Amb el somriure, la revolta!

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter