El CIS juliol

5 ag.

compro

La publicació del baròmetre de juliol del CIS dóna molta informació sobre el pròxim futur. Corrobora dades que eren més que evidents i confirma tendències que aniran concretant-se al llarg dels pròxims mesos.

S’enfonsa el bipartidisme i encara ens trobem a gent que no s’ho acaba de creure.

Què volien amb la gravíssima situació social que pateixen milions de persones? Les polítiques de l’austericidi, d’empobriment, de saqueig dels diners públics, la corrupció sistèmica són l’origen dels canvis socials i conseqüentment electorals.

Jaime Miquel i Lluismi Campos havien analitzat el fenomen el llibre “Asaltad el Sistema”. Nosaltres estem ben situats. Representem molt més que un projecte polític. Som l’esperança de milers de valencians i valencianes que volen continuar sent valencians en un món global.

Compromís planteja polítiques i propostes d’avantguarda. Estem fent els deures. El valencianisme progressista reflexiona i actua. Apliquem a casa nostra allò que reclamem en la governança pública. Estem treballant i aplicant els conceptes que defensem: transparència, rigor, sentit comú. Els Governs amb Compromís (podeu consultar l’activitat a la nostra web) són precursors de la nova governança del futur.

I si continuem fent bé les coses, treballant en equip, fent una bona diagnosi del problemes i actuant en conseqüència, serem un dels motors del #CanviValencià que necessita el nostre poble.

Demà canviaré la mar Mediterrània per la Serra d’Espadà. A Aín posarem la base per a fer un nou col·lectiu i llista municipal. El nostre objectiu és estar presents a tots els pobles i ciutats del nostre País.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter