Amb les piles carregades

30 ag.

telefunkel_470x350Hui aniré a Gata, el poble on es fa el #FIGA14  però que des de fa 9 mesos és conegut per un señor que respon al nom de Paco Telefunquen. Un home que va donar una lliçó de decència i honestedat. Algú (sabem qui?) el va enviar a tancar la nostra Ràdio i Televisió Pública. Així a les bones, i l’home va dir que no, i va marxar. A Gata diuen que parlen l’idioma gater. Si mireu el videoclip del Figa 2014 us riureu a la gana.

El que no fa riure, més bé és un espectacle penós, és el Consell d’Alberto Fabra. Cal que repassem tot el desastre que deixen? Ara l’han pres en contra del valencià. Ell que ni el sap parlar ens vol donar lliçons de valencianitat. Un Consell que vol tornar al passat i a fer conflicte polític sobre la llengua. Afortunadament hi ha un poble que ha dit prou. Que ja no ens enganyen. Hi ha homes exemplars com Carlos Fabra (Mariano Rajoy dixit) aniran a presó, si el Gobierno de España no els  concedeix l’indult. Estarem atents.

Sí, hui posem fi a l’agost. Ha estat un estiu profitós. Entre el soroll de les ones de la nostra mar mediterrània (eixa que volen perforar) i les xitxarres de les muntanyes (allà on pretenen fer el fraking) hi ha hagut temps per a la reflexió. Tenim un Compromís amb les persones i amb el País. Som un projecte cooperatiu, i hem de continuar ampliant i sumant noves forces. Compromís és un instrument que creix i que suma. Treballem i cooperem, aquest és el nostre tret d’identitat. De fet Compromís és un espai de confluència de partits i persones. A més, i com no pot ser d’altra forma, continuarem treballant colze a colze amb tots els que vulguen treballar per propiciar el canvi al nostre País.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter